Terras Effe zitte Megen

Over ons terras

‘Terras Effe zitte’, een toepasselijke naam voor onze lang gekoesterde droom die na 10 jaar eindelijk in vervulling is gegaan en waar wij al jaren met veel plezier naar uitkeken. Een uniek plekje aan de dijk wat rond 1800 diende als kosthuis. Ook Ona zag de schoonheid van het stadje omsloten door de prachtige natuur zodat ze besloten het ouderlijk huis met liefde en waar nodig op te knappen. Met ‘Terras Effe Zitte’ voelt het na jaren eindelijk compleet!

Met ons terras proberen we iets toe te voegen aan Megen; een rustige plek waar wandelaars, fietsers, kloosterbezoekers en niet te vergeten de Megenaren zelf, de Brabantse gastvrijheid zullen ervaren en waar iedereen kan genieten van het prachtige uitzicht over het natuurgebied aan de Maas. Onder het genot van een heerlijk stuk ambachtelijk gebakken appeltaart heeft u keuze uit verschillende soorten koffie; cappuccino, latté macchiato, espresso, Irisch coffee etc.

We maken zoveel mogelijk gebruik van ambachtelijke streekproducten en zullen de bezienswaardigheden in en rondom Megen op uw verzoek vol enthousiasme onder uw aandacht brengen. We beschikken buiten over 45 en binnen 18 zitplaatsen. Ook met slecht weer bent u dus van harte welkom! Lunchen kunt u bij ons van vrijdag tot en met zondag. Op de maandag en de donderdag is dit natuurlijk ook mogelijk maar dan heel graag op reservering.

Fietsers bieden wij een oplaadpunt. Honden worden uiteraard welkom geheten met een verse bak water.

We bedanken iedereen die Effe komt Zitte en kijken uit naar uw (volgende) bezoek!

~ Thieu & Ona van Ravensteijn

Alle rechten voorbehouden Terras Effe zitteLogin - Ontworpen en ontwikkeld door Niek Beck